Bam Palvelut Oy

Bam palveluiden tavoitteena on ympäristöystävällisempi siivous ja innovatiivisuus siivouksessa – asiat voi aina tehdä paremmin. Tarkoituksena on kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän käyttämällä aina ympäristöystävällisintä mahdollista vaihtoehtoa niin siivousaineissa kuin työskentelytavoissa. Alan ammattilaisina tiedämme, että asiakas haluaa siivoukselta hyvää ja siistiä jälkeä – ja se on juuri sitä mitä Bam palvelut tekee. Meidän mielestämme siistit ja puhtaat tilat ovat kaikkien oikeus. Koti, yritys, taloyhtiö – mikä vaan tila on viihtyisämpi puhtaana. Tämä kaikki lähtee siivoojan ammattitaidosta ja ylpeydestä tehdä työnsä hyvin!

Tulevaisuudessa haluamme mahdollistaa ympäristöystävällisempää siivousta kaikille. Tavoitteenamme on myös luoda hyviä työpaikkoja niin siivousalan ammattilaisille kuin alasta kiinnostuneille. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Bam palveluiden takana on Johanna, yrittäjä Lempäälästä. Johannalla on palava into ja kunnianhimo uudistaa siivousalaa ja tehdä siitä entistäkin arvostetumpi – kaiken pohjalla on toki rakkaus siivoamiseen. Johannalta löytyy koti- ja kuluttajapalvelun, kotitalousyrittäjän tutkinto sekä usean vuoden työkokemus koulujen, sairaaloiden ja kotien siivouksista.

Siivous Bam Palvelut OY