Desinfiointisiivous

Siivouksen ammattilaisena meiltä löytyy siivoussuunnitelma erikseen jokaiseen tartuntatautiin. Oikean desinfiointiaineen valinnalla, työtavoilla ja -välineillä tilat on turvallista ottaa käyttöön siivouksen jälkeen. Kiinnitämme erityistä huomiota desinfiointiaineiden valintaan, millä varmistetaan riittävä pintojen desinfektio. Käytämme desinfiointisiivouksessa niille tarkoitettuja omia siivousvälineitä, jotka huolletaan käytön jälkeen oikeilla menetelmillä. Siivoojat ovat koulutettuja ja hallitsevat oikeat aseptiset työskentelymenetelmät ja -tavat.

Turvaamme työntekijämme haitallisilta taudinaiheuttajamikrobeilta kunnollisilla suojavarusteilla ja opastamme niiden oikeaoppiseen päälle pukemiseen ja riisumiseen. Tällä toimenpiteellä estämme myös taudin leviämisen muualle tai henkilökuntaamme.

Teemme myös tehostettuja siivouksia, jos desinfiointisiivoukseen ei ole vielä tarvetta. Tehostetussa siivouksessa käymme huolellisesti läpi yleisimmät kosketuspinnat ja puhdistamme saniteettitilat. Käytämme tehostetussa siivouksessa heikosti emäksistä yleispuhdistusainetta, jolla käymme läpi yleisimmät kosketuspinnat, esim. ovenkahvat, pöytien pinnat, valokatkaisimet ja vetimet. Saniteettitilat käymme siivouksen jälkeen läpi tehostetusti desinfiointiaineella.