Usein kysytyt kysymykset

 

Yleiset kysymykset

Voinko olla kotona siivouspäivänä?
Tottakai! Me siivoamme valmiiksi yhden huoneista, jossa voit oleskella siivouksen ajan. Näin annamme siivoojalle työrauhan.

Tarvitseeko siivota ennen siivousta?
Ei tarvitse! Me siivoamme kotisi mielellään. Tavaroiden siivous lattioilta helpottaa siivoustyötä, mutta teemme sen puolestasi niin halutessasi.

Siivoaako kotiani tuttu siivooja?
Kyllä! Säännöllisissä siivouksissa kotiasi siivoaa tuttu kotisi tunteva siivooja. Ilmoitamme etukäteen, jos siivoustyöntekijä vaihtuu.

Tarvitseeko minulla olla imuri, siivousaineet tai työvälineet?
Siivouksen asiantuntijana käytämme omia siivousaineita ja työvälineitä. Käytämme pääsääntöisesti asiakkaan omaa imuria, ellei toisin sovita. Kerta-,muutto-,tai mökkisiivouksissa tuomme mukana ammattikäyttöön tarkoitetun imurin. Työvälineet puhdistamme aina ennen seuraavaa siivottavaa kohdetta.

Millaisia siivousaineita käytämme?
Käytössämme on suomalainen miedontuoksuinen pesuainesarja.

Mihin aikaan siivoojat tulevat säännöllisessä kotisiivouksessa?
Siivoojat tulevat sovitusti esimerkiksi joka toinen viikko maanantaina kello 08.00.

Mihin aikaan siivous tapahtuu?
Arkisin kello 08.00-17.00 välisenä aikana.

Haittaako jos kodissa on lemmikkieläimiä?
Ei haittaa, kunhan ilmoitat lemmikkieläimistä etukäteen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Meiltä saat myös apua koirasi ulkoiluttamiseen siivoustyön jälkeen 15€/kerta. Koiran ulkoilutus tapahtuu aina asiakkaan vastuulla.

Mitä jos kotonani on jotain hajonnut?
Meillä on laaja vastuuvakuutus miljoonaan euroon saakka. Soittamalla  tai lähettämällä sähköpostia neuvomme sinua kuinka toimia vahinkotilanteissa. Jos mahdollista, ota kuva rikkoutuneesta esineestä mahdollisimman nopeasti, äläkä heitä rikkoutunutta esinettä roskikseen.

 

Maksaminen

Mitä kotisiivous maksaa?
Jotta pystymme antamaan mahdollisimman tarkan työaika-arvion teemme etukäteen maksuttoman kartoituskäynnin. Hintamme koostuu tuntihinnasta sekä kulukorvauksesta, joka sisältää matkakulut, siivousaineet sekä työvälineet.
Kolmion siivoukseen menee keskimäärin aikaa 3h, hinnaltaan 150€. Muista hyödyntää 60% kotitalousvähennys.

Milloin lähetätte laskun?
Säännöllisessä kotisiivouksessa laskutamme seuraavan kuukauden ensimmäisellä täydellä viikolla. Kertasiivouksissa lähetämme laskun kahden viikon kuluttua toteutuneesta siivouksesta.

Miten saan kotitalousvähennystä?
Voit hakea kotitalousvähennystä jälkikäteen. Tarkemmat ohjeet voit lukea www.vero.fi -sivustolta.

 

Tilaaminen

Haluan tehdä muutoksia tilaukseen, kuinka toimin?
Voit tehdä muutoksia siivoustilaukseen soittamalla  tai lähettämällä sähköpostia.

Miten peruutan / siirrän sovittua siivousta?
Asiakas voi peruuttaa tai siirtää siivouspalvelun veloituksetta peruuttamalla sen viimeistään kolmea (3) täyttä päivää ennen aiottua siivouskertaa.

Miten reklamoin siivouksesta?
Reklamaatio tulee ilmoittaa vuorokauden sisällä siivouksesta. Reklamaation voit jättää soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Jos reklamoitava epäkohta on rikkoutunut esine tai puutteellinen siivoustyön jälki tulee siitä ottaa valokuva huomattuasi epäkohdan.

Miten siivouskäynnit sovitaan säännöllisessä siivouksessa?
Siivouskerrat sovitaan ennakkoon asiakkaan kanssa ennen ensimmäistä aloitettua siivouskertaa. Esimerkiksi toistuva kotisiivous joka toinen viikko maanantaina kello 08.00

Voinko antaa avaimen turvallisesti siivoojalle?
Kyllä voit! Teemme avaimesta avaimenluovutussopimuksen, jonka jälkeen vastuu avaimesta siirtyy Bam palvelut Oy:lle.